praxis_menu_logo_retina

Hos GoTutor får du den bedste lektiehjælp, der altid er tilpasset eleven

GoTutor har mange års erfaring med lektiehjælp af bedste kvalitet. Det er helt normalt, at elever i grundskolen og på gymnasiet kan have brug for ekstra hjælp i et fag eller to. Hos GoTutor har vi gennem mange år hjulpet et stort antal børn og unge mennesker over hele Danmark. Det er vores erfaring, at den hjælp, der er omhyggeligt tilpasset eleven, er den bedste hjælp. Derfor skræddersyr vi alle vores forløb. Vi starter med en samtale med forældrene om elevens behov og udfordringer. Her kommer vi også ind på personlighed og interesser.

På baggrund af samtalen opbygger vi et forløb, hvor et meget vigtigt skridt er at matche eleven med den helt rigtige af vores 5000 undervisere.

”GoTutor har til formål at gøre en forskel for sine elever, men også undervisere. Vi stræber efter et win-win, som ændrer folks liv via hjælp (eleverne) og erfaring (underviserne)” udtaler GoTutors direktør Ruben Samuel Sørensen

Lektiehjælp med særlige fordele via Egmont-koncernen

GoTutor er en del af Egmont. Det er Alinea og Praxis også, to stærke undervisningsforlag, der udvikler materialer til hhv. grundskolen og gymnasiet/erhvervsuddannelserne.

GoTutor og de mange undervisere nyder godt af denne forbindelse på flere måder. Dels har underviserne adgang til en masse gode og velafprøvede undervisningsmaterialer med fx ekstraopgaver og supplerende gennemgang af de svære emner, dels har GoTutor adgang til kvalificeret sparring med dygtige fagfolk vedr. didaktik og håndtering af særlige udfordringer.

Dette samarbejde er med til at sikre, at GoTutor vedvarende kan udvikle sin lektiehjælp og fastholde den høje kvalitet.

GoTutors undervisere er dygtige og videreuddannes løbende

GoTutor har tre hovedtyper af undervisere: unge mennesker, der holder sabbatår, studerende på videregående uddannelser og erfarne lærere. Deres alder og baggrund gør dem velegnede til forskellige elever. Fælles for dem er, at de er fagligt dygtige og desuden er screenet af GoTutor med henblik på deres sociale og pædagogiske evner.

De får alle adgang til et online univers med masser af videoer, udviklet af GoTutor, der klæder dem yderligere på til opgaven som lektiehjælper. Blandt emnerne er tips til online lektiehjælp, brug af Matematikfessor og eksamenshjælp.

Skræddersyede forløb målrettet elevens unikke behov og faglige udfordringer

1-1-undervisning som GoTutors lektiehjælp skal være trygt og rart. Mange elever, der søger lektiehjælp, har ikke alene faglige udfordringer, men slås med dårlig trivsel og måske skoletræthed. Det gør det ekstra betydningsfuldt, at forløbet bliver en succes. Den rette hjælp kan øge den faglige forståelse og det faglige niveau, men også selvtilliden og glæden ved faget og skolen.

Alle GoTutors forløb i lektiehjælp er skræddersyet til den enkelte elev. Der findes ikke faste pakker, kun forløb udviklet til eleven på baggrund af en snak med forældrene. På det første møde vil underviser og elev sammen lægge en plan med mål og delmål. Og mulighed for mange succesoplevelser!

GoTutor gør meget for at finde en underviser til eleven, som matcher ikke blot fagligt, men også personligt, måske med samme interesser som eleven. Det gør det ofte lettere at opnå en god personlig kontakt mellem elev og underviser.

”Vi gør os meget umage med at skabe det helt rette match mellem elev og underviser. En god kemi er helt afgørende for et godt forløb” udtaler Ruben Samuel Sørensen

5 stjerner på Trustpilot mv. – GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

Kundetilfredshed er helt centralt for GoTutor. Det er ambitionen, at alle elever er fuldt og helt tilfredse med deres lektiehjælp. GoTutor kan med stolthed sige, at kunderne giver 5 stjerner på alle platforme, inkl. Trustpilot.

Du kan læse mere om GoTutors lektiehjælp på hjemmesiden: https://gotutor.dk/

© 2024 Praxis