Moodle LMS

moxis er Danmarks stærkeste Moodle Partner

moxis skræddersyr jeres Moodle LMS-platform

Besøg moxis.dk eller ring 2222 7383

Få en Moodle-løsning hos moxis, den eneste Moodle Premium Partner herhjemme

Hos moxis har vi et stort kendskab til alt det, Moodle kan. Vi bruger det nemlig selv, og vi har hjulpet et stort antal skoler med at definere deres behov, udvikle en løsning, der er skræddersyet til netop dem, og implementere den.

Læringsplatformen Moodle omfatter mange forskellige services og værktøjer. Forskellige uddannelsesinstitutioner/virksomheder har forskellige ønsker. Vi har stor erfaring i at udvikle en Moodle-platform, der er unikt tilpasset jeres ønsker og behov.

moxis er en del af et stærkt læringsmiljø

moxis er ejet af Egmont og udsprunget af Praxis, som i 1900 startede under navnet Erhvervsskolernes Forlag. Siden er der sket meget, og Praxis indgår i dag i Lindhardt og Ringhof Uddannelse under Egmont. Praxis har oparbejdet er stor indsigt i og erfaring inden for uddannelsessektoren og udvikler samt producerer i dag læremidler og digitale løsninger til meget mere end erhvervsskolerne, bl.a. de gymnasiale uddannelser.

Også Alinea, GoTutor og Ordblindetræning, der ligeledes har fokus på undervisning af høj kvalitet, er en del af Lindhardt og Ringhof Uddannelse.

moxis’ eksperter garanterer jer en Moodle-løsning af højeste kvalitet

moxis har eksperter inden for de forskellige steps i udviklingen af jeres unikt tilpassede Moodle-platform. Nogle står fx for udviklingen, andre for, at I klædes godt på til at anvende den.

  • Skræddersyet udvikling: Vores team af udviklere arbejder med tilpasningen af platformen til netop jeres behov og brug.
  • Integration: Vores team af integrationsspecialister sikrer, at jeres administrative systemer, der ikke er en del af Moodle-platformen, arbejder sammen med denne.
  • Rådgivning: I vil have en implementeringskonsulent til jeres rådighed gennem hele processen, og vi hjælper med konfiguration af platformen, træning af superbrugere m.m.
  • Hosting i Danmark: Jeres platform hostes hos os på sikre servere i Skanderborg. Vi står således for, at platformen til enhver tid kan tilgås af jeres brugere. Vi har en oppetid på 99,9 %.

Moodle – en banebrydende læringsplatform

Moodle sikrer, at I har et system, der er både let at bruge og fleksibelt. Moodle samler bl.a. administration, materialer og kommunikation mellem underviser og elever ét sted. Med Moodle kan underviserne udvikle spændende og interaktive læringsforløb til eleverne inden for alle former for undervisning.

Moodle er verdens førende læringsplatform, kendt for at være såvel nem at bruge som fleksibel.

Skab unikke læringsmiljøer med moxis' Moodle-løsninger

Med en bred vifte af indbyggede funktioner kan underviseren skabe forløb og læringsmiljøer, der er tilpasset netop hans eller hendes behov.

  • Automation og forædling: Underviseren sparer tid med Moodles genbrugsfunktioner og automationer. Der er bl.a. mulighed for at lave og bruge forløbs-skabeloner, og aktiviteter og andet materiale kan genbruges på tværs af forløb. Det er desuden nemt og hurtigt at videndele med kolleger.
  • Orkestrering: Tilpassede værktøjer hjælper med at holde styr på de administrative elementer som fx lektier og studieplaner.
  • Læringsflow: Didaktiske facetter bliver understøttet af diverse aktiviteter og funktioner, som gør det muligt for underviseren at bygge spændende og differentierede læringsflow.
  • Feedback: Med Moodle er det nemt at bedømme elevernes arbejde, rette opgaver og give feedback, bl.a. i form af video-tilbagemelding.

Moodle kan skaleres til brug for såvel små som store virksomheder.

Moodle er den foretrukne LMS-platform

Med en global udbredelse, der omfatter over 200 lande og tæller over 200 millioner brugere, er Moodle LMS den foretrukne læringsplatform verden over. Brugernes erfaringer bidrager til platformens løbende udvikling.

© 2024 Praxis